Under helgen går Livsstilsmässan i Halmstad. Jag kommer att medverka med föredrag under lördag och söndag. Gå in på www.livsstilsmassan.info för aktuella tider.

Jag kommer att förmedla de nya insikter i Mayakalendern som jag fått genom Barbara Hand Clow, amerikansk astrolog, shaman och författare till bl a De Nio dimensionernas alkemi. Hon har förmedlat kunskap från Plejaderna sen 1995 för hon är medveten om sin parallella existens på Alcyon en av stjärnorna i Plejaderna. Detta låter väldigt flummigt, men faktum är att den kunskap om världens utveckling som Barbara fick 1995 har verifierats av vetenskapen steg för steg alltsedan dess.

Att förmedla dessa visdomar till min krets av människor ser jag som min största uppgift just nu.

Jag fick förmånen att vara med på en av Barbaras sista Aktiveringar av de nio dimensionerna. Den ägde rum här i Göteborg mitt på den tänkta mittlinjen mellan Callemans två hemisfärer Öst och Väst. Vi fick under en lång meditation färdas med vårt medvetande genom de nio dimensioner vi nu har tillgång till plus den tionde som är förbindelsen mellan dem.

Det blev ju en personlig resa för var och en av oss men med liknande drag. Jag har hittills inte tänkt så mycket på en eventuell kontakt med rymden för egen del mer än mitt engagemang för astrologin och ett ständigt tittande på natthimlen under sena hundrundan.

Jag upplevde emellertid en sån kontakt och jag kommer att ge mina vänner möjligheten att uppleva detsamma under aktiveringar i Edenberga. Jag återkommer till detta.

Välkommen till helgens föredrag där jag gör ett första försök att förmedla min nya insikter.

Lördag 091017

11.00 Våga vara DU – fullt ut!

12.00 Mayakoden och de nio dimensionerna.

14.00 Känslor och relationer – dina vägvisare i livet.

På söndagen samma ämnen men delvis andra tider.

Inger-Lena