Jag har nu tänkt utforska denna kvinnliga yin energi. Jag har hört att i gammal tid kunde kvinnor som inte blev med barn komma och dricka av bäckens vatten och sen blev de fertila. Men det var egentligen inte vattnet som sådant utan energin i jorden som gjorde dem fertila.

Det sas också att detta skulle kunna ske igen. Jag har själv känt att detta kan vara möjligt, men jag har inte haft någon som provat än. Jag vet heller inte var på åkrarna denna speciella kraft finns eller om det är inne i huset.

Därför inbjuder jag nu de som är intresserade av att känna in eller ännu hellre som vill bli med barn att komma dit och testa. Inga garantier utlovas det är bara ett undersökande som pågår.

Vi är så vana att leva våra liv långt från jord och natur att vi tror att vi klarar oss utan den kontakten. Jag har själv gjort det i många år. Men nu har jag märkt hur väl jag själv mår, när jag är i Edenberga, så jag vill gärna dela med mig av upplevelsen. Låt oss se vad Jord och växter kan ge oss moderna människor.

Därför har jag förutom meditationskvällar även inbjudit till retreat över en del veckoslut. Se kalendern! Du som är intresserad eller känner någon som skulle kunna vara det skicka dessa rader vidare!

Du kan även komma på ett kort besök för att känna in platsen eller ta en Destiny Cards/astrologi konsultation eller healingtimme.

Vi pressas att upptäcka vilka vi verkligen är i denna tid och det sker mestadels genom kriser och svårigheter. Men att må dåligt är en bra början, ett tilltal från din själ genom din kropp att allt inte står rätt till. Lyssna till det tilltalet! Gå in i stillhet och fråga dig själv vad som är fel och vad du hellre vill ha. Tag kontakt med någon terapeut som kan ge dig nycklar på vägen. Våga tänka nytt! Våga ifrågasätta det du alltid trott! Du är själv kung i ditt eget liv. Ingen annan kan skada dig eller få dig att må bättre. Det är bara som du tror. När du pekar finger å t någon annan så pekar tre fingrar på dig själv. Där har du svaret. Sök efter det och du kommer att upptäcka en Mästare. Det kan ta tid men det sker förr eller senare.

Kram och lycka till från Inger-Lena