Hej kära vänner!

När vi startade hemsidan hade jag ambitionen att skriva lite då och då. Nu blev det inte så för sommaren tog mig med storm och det fanns så mycket att göra hela tiden att denna extratid vid datorn inte kändes så viktig.

Sommaren har varit mycket givande. Jag har bott med Lisbet min väninna i Edenberga i denna underbara miljö som är så lugn och rofylld. Vi har haft några bed & breakfastgäster som förts dit på olika vägar. Vi har upprepade gånger konstaterat att det inte finns någon slump utan just det som är bäst för oss sker.

Jag har ju bett Gud Fader/Universum/DenHelige Ande om vägledning och fått svaret: “Jag kommer att föra till dig de människor som Jag kan hjälpa genom dig!”Det är precis vad som skett. Jag har inte behövt leta eller ropa ut Här är Jag!!Allt har ordnats för mig. Jag fördes t ex till ett jobb på Willys när vikariaten tog slut inom barnomsorgen. Sedan april har jag bjudit på smakportioner och pratat mat.Det har varit riktigt roligt.

Nu har jag sagt upp mig från det jobbet för nu känner jag mig redo att jobba med healing och handledning lite mer regelbundet.

Jag har fått en ny kraft i healingen d v s det är någon som tar över mina händer/armar, ibland hela kroppen, och utför det som kan göras för klienten. Jag arbetar med häftiga rörelser lång utanför kroppen och vad jag har förstått rensar jag jag bort negativa tankemönster innan de manifesteras i kroppen som problem eller sjukdom.

Det är en form av reconnective healing som återkopplar klienten till hans /hennes sanna Jag som evig, oändlig energivarelse. Vi måste alla komma ihåg att vi är Mästare. Vi är sanna Mästare men har glömt bort vår kraft. Nu ska den återuppväckas.

Jag har också fått reda på att Edenberga bär en speciell yinenergi som är mycket välgörande om man har för mycket yang. Kort kan man säga att yin är mottagande inåtvänd kvinnlig energi medan yang är utåtriktad aktiv manlig energi.

Fortsättning följer! / Kram /Inger-Lena